Nieuws

2017 Inschrijving open !Hét surf evenement van Nederland... De inschrijving is nu open...!

http://www.therealtrip.nl/Inschrijven

De opzet voor het evenement is wederom identiek aan voorafgaande jaren. De belangrijkste onderdelen zijn het Windsurfen en SUP, met daarnaast ruimte voor andere gave (water)sporten als skimboarden en BMX. Hierdoor is er een ruime variatie, voor ieder wat wils. Dus blok alvast je agenda voor 16 & 17 september en schrijf je vandaag nog in !

Het windsurfen zal opnieuw starten vanaf het strand bij Makkum. Door het grote succes van de vorig jaren doen we wederom een long-distance race doen. Met name de ‘defi’ start is zeer spectaculair voor zowel de surfers als de toeschouwers.De beelden van de start zijn duizenden keren bekeken! Voor de jeugd zal er net zoals vorig jaar een aparte klasse worden gemaakt, met een eigen wedstrijdleiding en een eigen wedstrijdbaan.

Voor het onderdeel SUP wordt er ook dit jaar weer een mooi en afwisselend parcours uitgezocht. De exacte route moet nog worden vastgesteld, maar er zal in ieder geval een tour-tocht worden uitgezet.
En natuurlijk is er naast al dit sportieve geweld vanzelfsprekend aandacht voor een prettig feestje. Op vrijdagavond de pre-party in de Beaufort , en zaterdag na de BBQ bij Beach Hotel De Vigilante bouwen we opnieuw een groovy feestje in de Beaufort, !!!

Gezien de overweldigende belangstelling van de afgelopen jaren zullen we dit jaar opnieuw werken met een vooraf vastgesteld maximaal aantal deelnemers !

http://www.therealtrip.nl/Inschrijven