Nieuws

2018 Here we come !!!!http://www.therealtrip.nl/Inschrijven

Pfff , wat een winter hebben we achter de rug ! Maar inmiddels hebben we de eerste zomers dagen bij kunnen schrijven  en zijn de meeste boardjes gelukkig weer nat geweest ! De RealTrip Crew heeft natuurlijk niet stil gezeten deze winter en we zijn dan ook meer dan trots dat we de inschrijving voor 2018 open kunnen zetten, altijd weer een mooie mijlpaal !

Met een volledig vernieuwde uitvalsbasis, het nieuwe strandhotel De Vigilante gaan we er dit jaar weer een geweldig event van maken ! Het windsurfen zal opnieuw starten vanaf het strand bij Makkum. Door het grote succes van de vorige jaren doen we wederom een long-distance race doen. Met name de ‘defi’ start is zeer spectaculair voor zowel de surfers als de toeschouwers. Voor de jeugd zal er net zoals vorig jaar een aparte klasse worden gemaakt, met een eigen wedstrijdleiding en een eigen wedstrijdbaan.

Voor het onderdeel SUP wordt er ook dit jaar weer een mooi en afwisselend parcours uitgezocht. De exacte route moet nog worden vastgesteld, maar er zal in ieder geval een tour-tocht worden uitgezet.
En natuurlijk is er naast al dit sportieve geweld vanzelfsprekend aandacht voor een prettig feestje. Op vrijdagavond de pre-party in de Beaufort , en zaterdag na de BBQ bij Strand Hotel De Vigilante bouwen we opnieuw een groovy feestje in de Beaufort, !!!

Gezien de overweldigende belangstelling van de afgelopen jaren zullen we dit jaar opnieuw werken met een vooraf vastgesteld maximaal aantal deelnemers !

Data: 15 & 16 september 2018