Nieuws

Alliantie Tenerife Windsurf Solution en The RealTrip – Beach to BeachThe RealTrip – Beach to Beach en Tenerife Windsurf Solution (TWS) hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten waarmee beide partijen nog intensiever kennis en ervaring gaan uitwisselen. Daarnaast stelt TWS dit jaar twee geweldige hoofdprijzen beschikbaar voor de winnaars in de categorieën Men Fleet & Women Fleet. De winnaars ontvangen één week TWS Pro Slalom training op Tenerife(!). 

The RealTrip heeft zich in de laatste 5 jaar in een sneltreinvaart doorontwikkeld tot het grootste en meest succesvolle windsurf evenement in Nederland, met een sterk en groeiend (internationaal) deelnemersveld bestaande uit pro’s, amateurs en in toenemende mate jeugd. TWS biedt vanaf Tenerife een fantastisch aanbod van windsurf-equipment voor zowel test & verhuur in combinatie met een uniek en intensief Pro Slalom Trainingsprogramma. Vele professionele PWA’s riders maken tijdens de wintermaanden intensief gebruik van de TWS faciliteiten en dit vertaald zich in zeer goede resultaten gezien de hoge klasseringen in de huidige PWA ranglijst. 

TWS en The RealTrip richten samen zich op een verdere doorontwikkeling van de windsurfsport, zowel voor de breedtesport en de professionals. Een groot windsurf evenement met een sterk deelnemersveld en een laagdrempelige opzet draagt hiertoe bij. Door de samenwerkingsovereenkomst met TWS komt een belangrijke volgende groei stap dichter bij, naast de eerder genoemde hoofdprijzen voor 2018 ontvangen deelnemers van The RealTrip vanaf nu bij TWS exclusieve korting op zowel het huuraanbod en de trainingsprogramma’s. 

Beide organisaties zijn verheugd over de samenwerking en kijken uit naar een succesvol en windrijk RealTrip event in het weekend van 15 & september 2018 in Makkum !