Overige info

Inschrijven
Eenmaal aangekomen in Makkum moet je je nog wel inschrijven voor de races. Je krijgt dan je race lycra, een polsbandje en tevens het gratis The Real Trip t-shirt en een goodiebag met wat versnaperingen, ‘powered’ by FunSport Makkum en Surfcenter. Inschrijven kan zowel op vrijdagmiddag als op zaterdagochtend.

  • Voorinschrijving vrijdag 15 september  15:00 -21:00 uur
  • Inschrijving zaterdag 16 september 8:30-10:00 uur
Locatie IT Strandhuys /Strandhotel Vigilante (ingang noordzijde, plein boulevard)

Neem voor de volledigheid je ingevulde inschrijfformulier mee!

Aangezien we de enige echte The Real Trip race lycra's graag volgend jaar weer willen gebruiken, vragen wij een borg van € 20,-. Borg graag gepast en contant meenemen! (GEEN PIN). Het racenummer dat je krijgt is uniek. 

Parkeren
Er zijn verschillende opties om je auto, bus, aanhanger, etc. te parkeren. Verblijf je op de camping, dan kun je daar uiteraard terecht. Parkeren bij geen verblijf op de camping kan op verschillende parkeerplaatsen. Een optie is bij Strandhotel Vigilante, al is het aantal plaatsen hier beperkt. Bij camping De Holle Poarte is een groot parkeerterrein. De parkeerplaatsen zijn bestemd voor auto’s/busjes en niet voor aanhangwagens/surfkarren. Speciaal hiervoor hebben we ruimte gereserveerd op het strand. Zodat je niet ver hoeft te lopen om je gear te pakken en op te tuigen. Het vervoer van je aanhangwagen wordt door ons geregeld.Het enige dat je hoeft te doen is je aanhangwagen op vrijdagmiddag of zaterdagochtend klaar te zetten op de ‘Opstelplaats’ (G). Wij regelen de rest! 

LET WEL: Aanhangwagens worden pas NA het event (vanaf zondagmiddag 16.00u) weer van het strand gehaald, en hier je aanhangwagen stallen is op eigen risico. Wel is er dag en nacht bewaking van The Real Trip aanwezig op het strand.

In het kort: Checklist Parkeren tijdens The Real Trip (bij geen verblijf op camping)
Op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen (I)
Alleen auto’s/busjes, geen aanhangkarren/surfkarren!
Aanhangkarren of surfkarren (bij geen verblijf) kunnen op het strand geparkeerd worden!
Opstelplaats voor vervoer aanhangwagens naar strand (G)
Organisatie regelt vervoer naar het strand met trekker (H)
Vrijdag tussen 15:00 en 18:00u opstellen (G)
Zaterdag tussen 8:00 en 10:00u opstellen (G)
1 x erop is na het evenement er weer af (zondag 17 sept na 16:00u)
Parkeren van surfkarren/aanhangkarren is op eigen risico.

Veiligheid voorop
Veiligheid staat op 1! Daarom werken we samen met een zeer ervaren wedstrijdleiding en zijn er tijdens de races meer dan voldoende begeleidingsboten op het water. Op het strand naast het podium is een EHBO-post. Er zijn veel vrijwilligers actief die ook een oogje in het zeil houden. Tot slot: pas goed op jezelf en op elkaar! Als er iets is, meld het meteen bij de organisatie.  

Eten & Drinken
Tijdens en na een intensieve dag in en aan het water is goed eten en drinken belangrijk! Op zaterdagavond vindt traditiegetrouw de The Real Trip BBQ plaats, verzorgd door restaurant Het Strandhuys. 
Gezien het grote aantal deelnemers vindt de BBQ plaats in 2 groepen:
Groep 1: 18:00-18:45u (armband kleur groen/ groengeel)
Groep 2: 18:45 19:30u (armband kleur blauw/ blauw geel)
Mocht je de andere dagen of tussendoor nog een hapje willen eten of een drankje willen nuttigen, dan raden we graag onze horeca partners aan! >> LOGO + LINK WEBSITE
Strandbar De Thuishaven
Restaurant It Strandhuys
Hoeks Vis en Snacks
Pizzeria Lungomare
Gezien de verwachte drukte is reserveren niet onverstandig. 
Verder is er tussen de camping en haven een uitstekende supermarkt te vinden (bekijk hier de plattegrond).

Work hard, play hard! 
Zowel op vrijdagavond als op zaterdagavond zijn er uiteraard de beroemde (en beruchte?) The Real Trip Party’s. Met o.a. live muziek en DJ Lizz V. In tegenstelling tot eerder vermeld kan het feest in café Beaufort, vanwege omstandigheden, helaas niet doorgaan. Daarom vindt de ‘Unofficial Opening Party’ dit jaar plaats op het strand! Onder het genot van een hapje en een drankje en misschien wel de mooiste zonsondergang van Nederland…. De band Wymaroo zal, mede mogelijk gemaakt door Strandbar Thuishaven en Strandhotel Vigilante, vrijdagavond de sterren van de hemel spelen.. Zaterdag is er eerst de BBQ. Daarna speelt DJ Lizz V. op het strand. En wat is een surf event zonder Tombola? Juist ja. Het bleef nog lang onrustig op Makkum Beach…